Výlet do Vizovic

Novinky

Dne  12. 5. 2018 se uskutečnil další z řady autobusových  zájezdů pořádaných spolkem „Za rozvoj Konské“. Tentokrát bylo našim cílem Valašsko, a to nejen slivovicí proslulé Vizovice. Hned po ránu probrala všechny účastníky komentovaná prohlídka místní likérky doprovázená typickou a všudypřítomnou vůní zpracovávaného ovoce, která byla završena řízenou degustací zdejších výrobků.

Posilněni a v dobré náladě výletníci následně pokračovali do centra Vizovic, kde se tou dobou konal tradiční jarmark a shodou okolností i rozsáhlá myslivecká výstava, kde si přišli na své jak milovníci zvěřiny, tak především náš „Konščanský“ myslivec, který se zájezdu rovněž zúčastnil.

Po volném programu a vydatném obědě následovala komentovaná prohlídka Vizovického zámku nacházejícího se společně s přilehlým zámeckým parkem nedaleko centra Vizovic. V odpoledních hodinách jsme se plni zážitků vydali na zpáteční cestu, v průběhu které proběhl již tradiční soutěžní kvíz zaměřený na informace spojené s navštíveným regionem, přičemž nejúspěšnější soutěžící byli po zásluze odměněni.

Celý výlet byl doprovázen jak krásným počasím, tak především přátelskou atmosférou, za což nutno poděkovat všem, kteří se výletu zúčastnili.

Fotky z této velmi povedené akce najdete v odkaze níže:

Těšíme se na další společné zážitky!
Spolek „Za rozvoj Konské“